Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Καλό μεσημεράκι: Σίφουνας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Το Bachelor είναι αηδία, εμετός»

Η εντυπωσιακή ξανθιά αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο και την αποχώρησή τους από το «Just 2Us»

Την πόρτα της εξόδου από το «Just 2Us» είδαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος το βράδυ της Κυριακής καθώς ήταν αυτό το ζευγάρι που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε σαν σίφουνας στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και κατάφερε να αφήσει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» με το στόμα ανοιχτό.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα μακριά, μυτερά και κατακόκκινα νύχια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

«Είναι για όποιον με πειράζει… Του βγάζω τα μάτια!» σχολίασε η sexy εισβολέας. Στην συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέταξε τα… βέλη της στο «Βachelor» του Alpha όταν ο Νίκος Μουτσινάς την παρότρυνε να σκεφτεί να δηλώσει συμμετοχή στο reality.

«Το Bachelor είναι αηδία, εμετός! Να πω και ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι στο γυμναστήριο που πάω και έχω αγοράσει τη συνδρομή μέχρι τον Δεκέμβρη και δεν ξαναπάω γιατί αν τον δω μπροστά μου… έχω μια τάση για έμετο!», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη όμως δεν σταμάτησε εκεί, και μια ερώτηση για το τηλεοπτικό της ταίρι στο «Just 2Us», Τριαντάφυλλο, έφερε νέα πυρά.

«Τον Γαρύφαλλο; Στη ζωή πρέπει να είμαστε θετικοί άνθρωποι, να έχουμε αυτογνωσία και να έχουμε θετική ενεργεία. Πήγαμε σε ένα πρόγραμμα με φιλανθρωπικό σκοπό και μου κατέστρεψε την στιγμή μου» τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου