Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Λήστεψαν και τραυμάτισαν θανάσιμα ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για μία ληστεία στην Πάτρα, όπου οι δράστες τραυμάτισαν θανάσιμα έναν ηλικιωμένο μέσα σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν στις 19 Σεπτεμβρίου την μονοκατοικία στην οποία διέμενε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι οι δύο εκ των δραστών εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στην πόρτα, για να εποπτεύουν τον εξωτερικό χώρο.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο άνδρες που μπήκαν στο σπίτι, κτύπησαν με ένα ξύλο τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν το όχημα.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος την επόμενη ημέρα από την οικιακή βοηθό του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από περίπου 10 ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πήραν αποτυπώματα από το σπίτι καθώς και βιολογικό υλικό που εντόπισαν.

Μετά την εργαστηριακή εξέταση αντικειμένων, αλλά και δειγμάτων βιολογικού υλικού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών υπέβαλλαν δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με αποτέλεσμα να εκδοθούν από τον ανακριτή, εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων ανδρών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν για να απολογηθούν στον ανακριτή Πρωτοδικών Πατρών.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου