Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε η Δημοκρατία, το χρωστάμε στον Παύλο στα τέσσερα λεπτά του


«Θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε και περιμένουμε τις ποινές»

Με την κραυγή «ο Παύλος τα κατάφερε» η μητέρα του Φύσσα του Παύλου όλης της Ελλάδας επιβεβαίωσε τη νίκη της Δημοκρατίας το πρωί της Τετάρτης (7/10). Με τρεμάμενη φωνή και μια γαλήνη στο πρόσωπο για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, λίγες ώρες αργότερα και φεύγοντας από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μίλησε για τη δικαίωση του παιδιού της. «Το χρωστάμε στον Παύλο, στα τέσσερα λεπτά του, στο αίμα του» είπε.

Δίνοντας ξανά ραντεβού για το πρωί της Πέμπτης η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε:


«Σημασία έχει ότι σήμερα είναι μια ιστορική νίκη αυτή και αύριο (σ.σ. σήμερα) περιμένουμε τις ποινές και όλα τα υπόλοιπα. Εύχομαι να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή».


«Σήμερα (σ.σ. χθες) νίκησε η Δημοκρατία. Το χρωστάμε στον Παύλο, στην πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό. Γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα και τους οφείλουμε και σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και φυσικά και στον Παύλο, για όλα, το αίμα του, τη ζωή του που έχασε. Το ότι άντεξε. Να μην το ξεχνάμε» είπε και συμπλήρωσε:


«Τα τέσσερα λεπτά του Παύλου είναι πολύ σημαντικά για να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα τα ξαναπούμε. Εδώ θα είμαστε».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου