Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Μιχαλολιάκος: Mας καταδίκασαν για τις ιδέες μας


To νέο tweet πριν βγουν οι ποινές

Λίγο πριν την ανακοίνωση των ποινών για τους 65 της Χρυσής Αυγής, του ναζιστικού μορφώματος που χθες καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση, ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος έγραψε στο Twitter ότι καταδικάστηκαν για τις ιδέες τους.

«Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας» έγραψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Χθες, λίγο μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε γράψει στο Twitter: «Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία... απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα δίκαιά μου. Η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξή μας ήταν ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις ιδέες μας».

Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε χθες ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως δομημένη εγκληματική οργάνωση, στην κορυφή της οποίας ήταν ο αρχηγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος και έξι ακόμη ηγετικά της στελέχη, πρώην βουλευτές, οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παπάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου