Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Ο Απόστολος Ρουβάς σε εξομολόγηση καρδιάς – «Δυσκολεύτηκα με τον χωρισμό των γονιών μου»

"Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική" εκμυστηρεύεται ο Απόστολος Ρουβάς στο Secret των Παραπολιτικών.

Μέσα από την παρουσία στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», ο Απόστολος Ρουβάς κλέβει καθημερινά δίχως άλλο την παράσταση. Σήμερα, ο γοητευτικός σεφ και αδελφός του απόλυτου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά ανοίγει την καρδιά του στη Σάσα Σταμάτη και μιλάει για όλα στο Secret των Παραπολιτικών.

«ΣΟΥΠΕΡ Η ΔΑΝΑΗ». «Όλα ξεκίνησαν από το βιντεάκι μαγειρικής που κάναμε με την Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο youtube. Στη συνέχεια τους άρεσε πολύ και ήθελαν να δουν το ενδεχόμενο συνεργασίας», λέει στο «Secret» αποκαλύπτοντας πώς αποφάσισε να συμμετάσχει σε καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα και να μοιράζεται με το κοινό τις καταπληκτικές συνταγές του. Ο ίδιος δηλώνει κατενθουσιασμένος από τη συνεργασία με το Mega, σημειώνοντας πως «είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα». «Είμαστε μια καταπληκτική παρέα. Η Δανάη είναι σούπερ και περνάμε απίστευτα. Νιώθω πολύ άνετα», προσθέτει.


Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που δεν του έχει χαριστεί κάτι και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί το όνομα του αδελφού του για να του ανοιχτούν πόρτες, αφού τα έχει καταφέρει μόνος του. «Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τα τελευταία επτά χρόνια ζω μόνιμα στην Αθήνα. Και τα τελευταία δύο ασχολούμαι με τον χώρο της μαγειρικής», αναφέρει στο «S». «Σπουδάζω στη σχολή μαγειρικής Le Μonde. Από μικρός μαγειρεύω. Έβλεπα τη μητέρα μου να μαγειρεύει και παράλληλα βοηθούσα. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική. Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρθει μια μέρα που θα το κάνω και επαγγελματικά», λέει για την αγάπη του για τη μαγειρική. Οσον αφορά το κομμάτι το μαγειρικό  στην τηλεόραση, «έχω πάει προς μια άλλη κατεύθυνση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου. Θέλω να εξελιχθώ στον τομέα της μαγειρικής».


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. Η ίδιος μίλησε στο «Secret» και για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα. «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια με την οικογένειά μου. Ήταν πολύ ξέγνοιαστα. Βέβαια, ήταν διαφορετικές οι εποχές. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά περνούσαμε αγαπημένα και όμορφα. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όμως είχα αρκετές παρέες», θυμάται. Ο γνωστός πλέον σεφ δεν διστάζει να μιλήσει και για μια στιγμή της ζωής του που ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνον, καθώς ήταν πολύ μικρός. «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ήμουν πολύ μικρός. Στενοχωρήθηκα πολύ και δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ», αποκαλύπτει.


«ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ». Ο Απόστολος Ρουβάς έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, αφού καθημερινά δέχεται δεκάδες μηνύματα, και κάπως έτσι η συζήτησή μας φτάνει μέχρι τα προσωπικά του. «Είμαι ελεύθερος. Είναι στόχος μου να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά με την προϋπόθεση να έχω χρόνο ουσιαστικό να ασχοληθώ με την οικογένειά μου», αναφέρει και προσθέτει σχολιάζοντας τα μηνύματα που δέχεται: «Υπάρχει ένας θαυμασμός που εκδηλώνεται με ωραίο και γλυκό τρόπο. Μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχω λάβει κάτι το οποίο να είναι προσβλητικό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου