Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μία τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

"Θέλω πάρα πολύ να γίνει ένας παραδοσιακός γάμος, όταν έρθει η ώρα του, θρησκευτικός" είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης

Στην κάμερα του Love It παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να επιστρέψει τηλεοπτικά, μίλησε για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την ακύρωση του γάμου της αλλά φυσικά και για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Είχα μια ατυχία γιατί κάτι που συζητούσαμε για τηλεόραση με ένα κανάλι, η λογική τους ήταν ότι δεν ταιριάζει στο πρόγραμμα Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι να κάνω μια σάτιρα όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Κάτι μου έχει προταθεί το συζητάμε, τώρα από Γενάρη θα δούμε. Γενικά δεν έχω καλή γνώμη για αυτούς που χρησιμοποιούν την όποια δημοτικότητά τους – δεν είναι καν δημοφιλία- για να μπούνε στο θέατρο. Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένας άρπα κολλατζής γιατρός ή ψευτογιατρός μπορεί να ασκήσει ιατρική; Έχει και το θέατρο την επιστημονικότητά του» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ήταν ποτέ αυστηρός με την Ελεωνόρα; «Όχι. Έχω πάρει πολλές αποστάσεις από το ότι είναι παιδί μου γιατί με πείθει κάθε μέρα τελείως και μου προσφέρει τελείως διαφορετικές εικόνες. Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Για την ακύρωση του γάμου της λόγω του κορωνοϊού ανέφερε: «Ναι. Να γίνει τώρα ένας γάμος με 20 άτομα; Ούτε οι άμεσοι συγγενείς μπορούν να είναι. Θέλω πάρα πολύ να γίνει ένας παραδοσιακός γάμος, όταν έρθει η ώρα του, θρησκευτικός. Δεν είναι έγκυος, μακάρι να ήταν. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Όταν συναντηθήκαμε πολύ αργότερα (με τον σύντροφό της) του είπα για αστείο πρόσεξε πως θα της συμπεριφερθείς γιατί θα την πάρω πίσω.»



«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην τον έχω σκεφτεί τον Λαυρέντη. Μου λείπει το χαμόγελό του, το έντονο γέλιο του κι ότι λέγαμε στο τηλέφωνο όσα συνέβαιναν και πάρα πολλά αστεία. Έφυγαν πάρα πολλοί φίλοι.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου