Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει μία διατροφική συνήθεια που σίγουρα δεν περίμενες

Να μια λεπτομέρεια που δεν γνώριζες για τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ο πρώτος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και του Φίλιππου, και τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε μάθει περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν και την οικογένειά του, μέσα από τη σειρά του Netflix, The Crown.

Ο Κάρολος είναι γνωστός για τις εκλεκτικές συνήθειες του. Του αρέσουν πολύ οι σκίουροι, ενώ έχει ακουστεί πως δεν είχε ιδέα τι είναι το σελοφάν (διαφανής μεμβράνη).

Royal από την ημέρα που γεννήθηκε, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε πάντα τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να απολαμβάνει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, ο πρίγκιπας τρώει το ίδιο ακριβώς πράγμα για πρωινό κάθε μέρα και δεν είναι τόσο φανταχτερό όσο νόμιζες.

Όπως ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Φίλιππος, έτσι και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στην υγεία. Καθώς μεγαλώνει, συνεχίζει να είναι πολύ δραστήριος και ζωντανός. Στην πραγματικότητα, εκτελεί συχνά περισσότερα καθήκοντα στη βασιλική οικογένεια από οποιονδήποτε άλλο. Ένας λόγος που ο μελλοντικός βασιλιάς παραμένει τόσο «ζωντανός» και δραστήριος είναι η αυστηρή διατροφή του.

Ενώ ο πρίγκιπας λατρεύει το πρωινό του, δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό γεύμα. Σύμφωνα με το βιβλίο της Sally Bedell Smith, Prince Charles: The Passions and Paradoxes of a Improbable Life, ο πρίγκιπας έχει ένα ελαφρύ πρωινό, αλλά δεν τρώει καθόλου μεσημεριανό.

Από τι αποτελείται όμως το πρωινό του; «Στο πρωινό του γεύμα υπάρχει πάντα μια χούφτα από το ειδικά αναμεμιγμένο φύτρο σιταριού με δημητριακά, μέλι, μερικά κομμάτια φρούτων και τσάι. Δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό», εξήγησε ο Smith. Μαζί με το τσάι και τα φρούτα του, ο πρίγκιπας έχει επίσης ένα μαλακό βραστό αυγό. «Τα αυγά του έπρεπε να βράσουν ακριβώς για τέσσερα λεπτά. Δεν ήταν ποτέ τίποτα άλλο από ένα αυγό τεσσάρων λεπτών. Πάντα κρατούσα τρία κατσαρολάκια να βράζουν - για να είμαι ασφαλής», εξήγησε ο ιδιωτικός σεφ του πρίγκιπα, Mervyn Wycherley στη Guardian.

Να λοιπόν μια ακόμη λεπτομέρεια που δεν γνώριζες για τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου