Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Πέταξαν καφέδες στον Αλέξη Τσίπρα


Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να προστατεύσουν με μια ομπρέλα - Δείτε τις φωτογραφίες

Το «παρών« στο Εφετείο, όπου έπεσε η αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την ενοχή της ως εγκληματική οργάνωση, έδωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Έξω από το κτίριο επικράτησε ένταση όταν νεαροί πέταξαν καφέ στον κ. Τσίπρα, τον οποίο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να προστατεύσουν ανοίγοντας μία ομπρέλα.

Όταν έφτασε στο Εφετείο ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

«Σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί λίγο από αυτό το άχθος για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια , που κουβαλούσε σχεδόν μόνη της αυτή η ηρωϊκή μορφή η Μάγδα Φύσσα.

Ο λαός της Αθήνας δίνει την ετυμηγορία του, δεν είναι αθώοι, το γνωρίζουμε πολύ καλά, για την δράση τους, για τις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες, για τη δηλητηρίαση της ελληνικής κοινωνίας με μίσος και διχασμό.

Ελπίζουμε και η δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει και αυτή την ετυμηγορία που πρέπει. Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως, είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Έτσι όπως αρμόζει οι αγώνες αυτού του λαού, η ιστορία αυτού του τόπου».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου