Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ποιος ήταν ο «Απάτσι» που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στην Καλλιθέα

Τον άνδρα βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες - Είχε εκτίσει ισόβια για δολοφονίες και είχε πρωτοστατήσει σε εξεγέρσεις σε φυλακές

Νεκρός με τρεις σφαίρες έπεσε στη μέση του δρόμου 60χρονος άνδρας στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές με το παρατσούκλι «Απάτσι».

Το θύμα, που ήταν πεζός, εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου με τρεις σφαίρες και τον βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν τον ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό.

Στην περιοχή της εκτέλεσης έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Ποιος ήταν ο «Απάτσι»

Ο «Απάτσι» στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα από εκτέλεση συμβολαίων θανάτου όπως μετέδωσε το Mega.

Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους, τον έφεραν κοντά στους αντιεξουσιαστές.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.



(εξωτερική φωτογραφία αρχείου)

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου