Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Θύμα κλοπής η Χριστίνα Σούζη: «Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει»

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της στο Παγκράτι – Τι ανέφερε η γνωστή μετεωρολόγος

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε αντιμέτωπη το απόγευμα της Κυριακής η Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, επιστρέφοντας με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στο Παγκράτι κι ενώ έλειπαν το Σαββατοκύριακο, το βρήκαν ανοιχτό, καθώς διαρρήκτες είχαν μπει σε αυτό, φεύγοντας με το ποσό των 120 ευρώ.

Η Χριστίνα Σούζη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά ανέφερε μεταξύ άλλων για τη διάρρηξη στο σπίτι της:

«Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ. Δεν είχα περισσότερα χρήματα, ούτε κοσμήματα… Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορονοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό. Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα έχασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου