Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Το post της μαμάς της Chrissy Teigen για τον εγγονό της ραγίζει καρδιές

Η στενάχωρη είδηση της εβδομάδας

Την πιο στενάχωρη ανακοίνωση της εβδομάδας –και του μήνα μη σου πούμε- έκανε εχθές η Chrissy Teigen μέσα από το Instagram account της, η οποία είπε πως έχασε το παιδάκι που περίμενε με τον John Legend. «Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν.
Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα. Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε.

Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστούμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε», έγραψε στο post της το διάσημο μοντέλο, με τα σχόλια συμπαράστασης να κατακλύζουν το post της.

Κι ενώ η ανάρτησή της μας συγκλόνισε πραγματικά, το post που μας ράγισε την καρδιά ήταν αυτό της μητέρας της Vilailuck Teigen, η οποία μπορεί να έγραψε μόνο δυο λόγια, όμως οι φωτογραφίες και το βίντεο που αποχαιρετά τον εγγονό της είναι πραγματικά σπαρακτική. «Η καρδιά μου πονάει. Σ’ αγαπώ πολύ Jack», έγραψε.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου