Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Πέθανε η «Μπέρτα» από τη σειρά Two and a Half Men

Το συγκινητικό «αντίο» του Τσάρλι Σιν στην συμπρωταγωνίστριά του Κοντσάτα Φέρελ 

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο της Αμερικής και όχι μόνο, η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κοντσάτα Φέρελ. Στον κόσμο ήταν γνωστή ως η «Μπέρτα», η οικονόμος στην πετυχημένη σειρά του CBS «Two and a Half Men».

Η Φέρελ έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 77 ετών, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα από τον περασμένο Μάιο. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, στο Σέρμαν Οουκς της Καλιφόρνιας, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα «γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της».

Η Κοντσάτα Φέρελ είχε λάβει τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy για τον ρόλο της ως «Μπέρτα». Η ίδια είχε επίσης υποδυθεί το 2012 τη μητέρα στην ταινία «Frankenweenie», ενώ το 2018 είχε παίξει στην ταινία «A Very Nutty Christmas».

Το δικό του «αντίο» στην αγαπημένη του «Μπέρτα» θέλησε να στείλει ο Τσάρλι Σιν με τον οποίο συνυπήρξαν επί 8 ολόκληρα χρόνια στο «Two and a Half Men» - τον διαδέχτηκε αργότερα ο  Άστον Κούτσερ. Ο Σιν, λοιπόν, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter το εξής συγκινητικό μήνυμα:

«Μία απόλυτα αξιολάτρευτη, μία άριστη επαγγελματίας, μία γνήσια φίλη, μία σοκαριστική και οδυνηρή απώλεια. Μπέρτα, η φροντίδα της καθαριότητας ήταν ύποπτη, η φροντίδα των ανθρώπων ήταν τέλεια».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου