Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το «πακέτο» που δεν προβλήθηκε ποτέ και η επώνυμη κυρία που «πάγωσε»

«Η γυναίκα είναι τρελή» 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για  περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Έτσι αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία που δεν κατέληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στην εκπομπή «The2Night Show»: «Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια.

Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία»

Στη συνέχεια είπε: «Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου