Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ζένια Μπονάτσου: Αυτή είναι πλέον η σχέση της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο


Δείτε όλα όσα είπε η Ζένια Μπονάτσου. 

Στο J2US που θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο θα συμμετέχει η Ζένια Μπονάτσου. Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μίλησε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο show.

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα.

Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά. Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Τέλος, η Ζένια Μπονάτσου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως οι σχέσεις της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, έχουν αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη: «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου