Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η σημερινή Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο φέρνει κάποιες συναισθηματικές ανακαλύψεις και οι ανάγκες σου φαίνεται να ξυπνούν. Αλλαγές που προκύπτουν απρόσμενα στα εργασιακά σου δημιουργούν άγχος.
Εάν καταφέρεις να διατηρήσεις την υπομονή σου θα αποκομίσεις μόνο καλά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου δημιουργεί την εντύπωση πως περνά μια ακόμα κρίση. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να αναθεωρείς κάποιες απόψεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η σημερινή Πανσέληνος σου δημιουργεί την ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση, χαλάρωση. Επίσης, θα ανακαλύψεις τα πραγματικά συναισθήματα σου για ένα θέμα που σε απασχολεί. Κάποια εργασιακά λάθη του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, για αυτό δείξε ψυχραιμία. Μην κρατάς μυστικά και μην λες ψέματα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέπεις σε ενοχές του παρελθόντος να σε κρατούν δέσμια του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η σημερινή Πανσέληνος εντείνει τα συναισθήματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή. Οι ερωτικές σχέσεις, τα παιδιά και οι ομαδικές δραστηριότητες είναι τομείς της ζωής σου που περιλαμβάνουν αποκαλύψεις και σημαντικές ανακαλύψεις. Μην παίρνεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις στα εργασιακά. Η ασυνεννοησία που επικρατεί με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι η αιτία για παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες γνωριμίες και κυρίως μην τις εξιδανικεύεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και σε προκαλεί, σε παροτρύνει να δώσεις προσοχή. Ωστόσο και οι απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας αυξάνονται και πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά ή και οι προσωπικές ανασφάλειές σου, σου δημιουργούν άγχος. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε, φλέρταρε, όμως με ένα μέτρο σε όλα.

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος σήμερα πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να ενθαρρύνει την ανάγκη αλλαγής, ρυθμού ή τοπίου. Αυτή η συνειδητοποίηση έρχεται σε μια εποχή που έχεις εστιάσει την προσοχή σου στο καθήκον και τη μάθηση. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις στα εργασιακά και μην διαταράσσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Αναλογίσου αν οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι ακραίες. Εσύ που είσαι μόνη, οι προσδοκίες σου απέναντι σε μια νέα γνωριμία είναι υπερβολικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σήμερα φαίνεται να μαθαίνεις πολλά για θέματα που σχετίζονται με τις αξίες, το σεβασμό, τα χρήματα και τις επιχειρήσεις παράλληλα. Η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά όλα αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι. Απόφυγε τις εντάσεις στα εργασιακά. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε τον τρόπο που διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τον Ήλιο να περνά αυτές τις μέρες στο δικό σου ζώδιο, η ανεξαρτησία και οι προσωπικές σου ανάγκες αποσπούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σου. Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεσαι και τη στήριξη των άλλων. Οι συναδελφικές σχέσεις σου χρειάζονται προσοχή. Βρες τρόπους να κατευνάσεις την ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες προκειμένου να αποφύγεις τις απογοητεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή σε προθεσμίες ή ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία, καθώς πραγματοποιείται στο ηλιακό 6ο οίκο σου. Ο Άρης είναι ανάδρομος στον ίδιο τομέα, επισημαίνοντας την ανάγκη αναθεώρησης των πρόσφατων στρατηγικών και επιδιώξεών σου. Μένεις και κολλάς πραγματικά σε ασήμαντες λεπτομέρειες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο σου διαχειρίσου το με τακτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται και πραγματοποιείται στον τομέα της χαράς, της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Άκουσε τη διαίσθησή σου για ένα ζήτημα ακόμα και αν προκύψει ξαφνικά και σε εκπλήξει. Επίσης μπορεί να σου ξυπνήσει συναισθήματα για φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Περιόρισε το άγχος σου στα εργασιακά. Περιόρισε την τάση σου επίσης για έλεγχο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιλέγεις λάθος πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά την ανάγκη σου για άνεση, ασφάλεια και οικειότητα. Επίσης μπορεί να βρεθεί μια λύση σε ένα οικογενειακό θέμα ή μια προσωπική σου υπόθεσης. Απόφυγε λάθη στα εργασιακά λόγω της βιασύνης σου. Οι εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι και λίγες. Εσύ που είσαι μόνη, το φεγγάρι ίσως να σου δημιουργήσει αναπολήσεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με τις καθημερινές υποθέσεις σου, τις μελέτες ή τις γενικές νοητικές προοπτικές και επικοινωνίες. Οι εξελίξεις στα εργασιακά επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν τις επιλογές σου. Ο τρόπος που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι υποσχέσεις και όρκους της μιας βραδιάς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αποκαλύψεις μπορεί να φέρει η σημερινή Πανσέληνος καθώς πραγματοποιείται στο ηλιακό 2ο οίκο σου. Μπορεί επίσης να ξυπνήσουν οι ανάγκες σου για χρήματα, ιδιοκτησία, αξίες, ταλέντα, κατανομή ευθυνών και δυναμική για δράση. Αυτή η Πανσέληνος συμβαίνει σε μια εποχή που ο Άρης είναι ανάδρομος στον τομέα των πόρων σου και απαιτείται αναθεώρηση. Κάποιες αποκαλύψεις ή και συμπεριφορές δημιουργούν μια απογοήτευση σε σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ανασφάλειες σου έρχονται στην επιφάνεια.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου