Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη  κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μια παραμονή δυο ημερών και επιθυμείς περισσότερη διανοητική διέγερση.
Εύκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αφού βέβαια πρώτα καταβάλλεις μια προσπάθεια  συγκέντρωσης. Η ανάλαφρη διάθεση που σου χαρίζει η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά στο να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σου ανεβάζει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η κίνηση της Σελήνης από το ζώδιό σου μπορεί να εντείνει και να υπογραμμίσει τα συναισθήματά σου. Σήμερα και αύριο καλό θα ήταν να φροντίσεις τους αγαπημένους σου, τα προσωπικά αγαθά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Βρες τρόπους να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα βαθιά συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, κυριαρχεί η λογική σου κι αυτό μόνο καλό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μια ανυπομονησία σου δημιουργεί το πέρασμα της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο για αλλαγές και ανάπτυξη. Δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για μια ειλικρινή ματιά στα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Eσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και δυναμισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ηλιακό 12ο οίκο σου θα ήταν χρήσιμο να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Eίσαι σε θέση και απόλυτα συνειδητοποιημένη για να μοιραστείς τις ιδέες σου στα εργασιακά και να αποκτήσεις συμμάχους. Μην κρύβεις πράγματα από τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να κλονίσουν την αξιοπιστία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά. Είναι προτιμότερο σήμερα να ακούσεις το ένστικτό σου.

ΛΕΩΝ ♌

Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου και η σύνδεση με τους άλλους, οι στόχοι και τα όνειρά σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Απόλαυσε ενθαρρυντικά σχόλια στα εργασιακά τα οποία σου δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας. Βρες τρόπους να ενισχύσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα τα οποία λαμβάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η δουλειά και η παραγωγικότητά σου σήμερα σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η διπλωματία είναι απαραίτητη στον εργασιακό χώρο σου αν θέλεις να ανεβάσεις ή να διατηρήσεις τη φήμη σου. Ακολούθησε τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου και κατανόησε τις ανάγκες του.  Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεσή σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη κινείται σήμερα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα μελλοντικά σχέδιά σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για αλλαγή στους ρυθμούς σου ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις στις καθημερινές ρουτίνες σου πιο ανανεωμένη και με κίνητρα.  Αδικείς τον ερωτικό σύντροφό σου και θυμώνεις εύκολα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σήμερα αναζητάς απαντήσεις και κίνητρα και η έμφαση δίνεται στα συναισθήματα, τους στενούς δεσμούς, τα όνειρα και τον εσωτερικό κόσμο σου. Αισθάνεσαι υποστηριζόμενη στα εργασιακά κι αυτό αυξάνει τις επιδόσεις, αλλά επεκτείνει και τους στόχους σου. Απόλαυσε την αφοσίωση του συντρόφου σου και μην την εκμεταλλεύεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κάνε τις κινήσεις σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι δύσκολο σήμερα να ακολουθήσεις τις καθημερινές ρουτίνες κι έτσι είναι προτιμότερο να κάνεις ένα διάλειμμα ή να περιοριστείς στα εντελώς απαραίτητα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου κι έτσι είσαι πρόθυμη να ακολουθήσεις και να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Απόψε μπορείς να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και διώξε απαισιόδοξες σκέψεις από το μυαλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η ανάγκη σου για την οργάνωση των υποθέσεών σου εντείνεται αυτές τις δυο μέρες που η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας σου. Aν και σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες στα επαγγελματικά είναι πιθανό να ανακαλύψεις κάποιες ιδιαίτερα εφευρετικές ή θετικές ιδέες. Γίνε πιο εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική ή και επικριτική με νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η πνευματική εργασία μπορεί να ευδοκιμήσει σήμερα, καθώς είναι μια εξαιρετική μέρα για νέες ιδέες και επικοινωνία. Η συνεργασία με τους άλλους είναι ευκολότερη κι αυτό σε βοηθά στο να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα. Ιδιαίτερα παθιασμένη προβλέπεται η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να αναζητάς το μεγάλο έρωτα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση μεγαλώνει για αυτό και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες το κλίμα είναι εποικοδομητικό. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά είναι ικανοποιητικότατες. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες. Δώσε τους χρόνο.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου