Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Julie Massino - Magic | Νέα κυκλοφορία απο τη Spark Records (βιντεο)

Δελτιο Τυπου 

 H Spark Records Greece παρουσιάζει με περηφάνια και ενθουσιασμό την εκρηκτική Julie Massino σε ένα δυναμικό Blues/Jazz τραγούδι με τίτλο «Magic». 

Η πολυδιάστατη και συγκλονιστική φωνή της απογειώνει τη μουσική αυτή παραγωγή, η οποία υπόσχεται, όπως άλλωστε υποδηλώνει και ο τίτλος της, να σας μαγέψει!

Η συνθέτρια Μαντίνεια Βάγγαλη και η στιχουργός Άννα Μοσχονίδου εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν αυτό το τραγούδι επιθυμώντας να συνεργαστούν με την ξεχωριστή αυτή ερμηνεύτρια, την οποία διακατέχει η συνέπεια, η μαγική φωνή και ο επαγγελματισμός.

Την ενορχήστρωση του κομματιού ανέλαβε ο ξεχωριστός μουσικός, Γιάννης Θάνος, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του Studio Ηχόμετρο, όπου και έγιναν όλες οι μουσικές διεργασίες της παραγωγής. Η μουσική επένδυση του τραγουδιού με σαξόφωνο έγινε από τον ξεχωριστό Φοίβο Μποζά και τις κιθάρες έπαιξε ο μαέστρος Αντώνης Παλαιός.

Σκηνοθέτης του official videoclip είναι ο Φραγκίσκος Κουλούρας και βοηθός σκηνοθέτη η Μαρία Διάκου. Τα γυρίσματα του videoclip πραγματοποιήθηκαν στο Upper Bistro (Όθωνος 10, Αθήνα).

Άλλοι σημαντικοί συντελεστές αποτέλεσαν η Esther Lalousis, Make Up Artist και η Stella Strella, Hair Stylist, ενώ το Styling ανέλαβε το κατάστημα Queens of Style και Nail Artist συνετέλεσε η Nails Mania.

Credits

Μουσική: Μαντίνεια Βάγγαλη

Στίχοι: Άννα Μοσχονίδου

Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός: Γιάννης Θάνος

Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: Γιάννης Θάνος – Studio Ηχόμετρο

Παρακολουθήστε το official videoclip του νέου τραγουδιού της Julie Massino με τίτλο «Magic»

SUBSCRIBE Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Spark Records

Subscribe here: ▶https://bit.ly/2RLred8

Get involved with Spark Records:

▶Website: http://www.sparkrecords.gr

▶Facebook: https://bit.ly/2DuEXln

▶ Instagram:https://bit.ly/2SWwM4W

▶Youtube:https://bit.ly/2RLred8

Contact:info@sparkrecords.gr 

 ____________________________________________________________

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου