Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι τρεις λόγοι για τους οποίους μπορείτε να βγείτε από το σπίτι μετά τις 21:00

Τι ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς 

Σε τρεις θα ανέρχονται πλέον οι λόγοι για τους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να βρεθούν εκτός της οικίας τους τις βραδινές ώρες από την ερχόμενη Παρασκευή καθώς σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς πρόκειται να τεθούν σε ισχύ νέοι περιορισμοί κυκλοφορίας.

Ο περιορισμός στην κυκλοφορία πρόκειται να ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και αφορά όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους κάποιος θα μπορεί να βγει από το σπίτι του από τις 21.00 έως τις 05.00 και αυτοί είναι οι εξής:

Εργασίαυγείακαι μικρή βόλτα των κατοικίδιων σε κοντινή απόσταση από την οικία.

Συναγερμός για κρούσματα κορονοϊού στην Ογκολογική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας αναφορικά με τα κρούσματα κορoνοϊού που εντοπίστηκαν στην ογκολογική κλινική του νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, εννέα ασθενείς βρέθηκαν θετικοί στον ιό και ένας γιατρός, ενώ τέσσερα ακόμη δείγματα είναι ύποπτα συμπτωματικά.

Ήδη η κλινική έχει αδειάσει και έχει γίνει απολύμανση, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε χώρο ήδη διαμορφωμένο για τα ύποπτα περιστατικά.

Παράλληλα θα γίνεται προληπτικός έλεγχος των ασθενών πριν εισέλθουν στη μονάδα εξωτερικής χημειοθεραπείας, αλλά και επαναληπτικός έλεγχος του προσωπικού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου