Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα – «Συγνώμη δεν θα συμφωνήσω καθόλου, συμβαίνουν τα τέρατα»

Σε μια επιλεκτική εμφάνιση η Έλενα Ακρίτα στο "Τάκης Χατζής Direct"! 

Στο στούντιο του Direct βρέθηκε η Έλενα Ακρίτα ως καλεσμένη του Τάκη Χατζή τη νύχτα της Τετάρτης. Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, η συγγραφέας και δημοσιογράφος μίλησε με θάρρος και ειλικρίνεια για όλα ενώ απάντησε και για την ιδιάζουσα σχέση που διατηρεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισα το 2015. Να τα λέμε ανοιχτά τα πράγματα και τον ψήφισα και το 2019. Μάλιστα πέρσι μου ζήτησαν να γίνω και ευρωβουλευτής και δεν το δέχθηκα γιατί είμαι δημοσιογράφος και θεωρώ ότι το δημοσιογράφος είναι ψαράς και όχι ψάρι! Από κει και πέρα έχω χτυπήσει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία έχω διαφωνήσει μαζί του».

«Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μιλάω για αυτά που γνωρίζω. Όμως, το να ζούμε το 2020 αυτή την δυστροπία που σημαίνει η Ελλάδα, αυτή την μαυρίλα που είναι γύρω μας και μας περιτριγυρίζει και να λέμε, «ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τι στάση κράτησε με το ΝΑΤΟ», συγνώμη κύριε Χατζή δεν θα συμφωνήσω καθόλου! Συμβαίνουν τα τέρατα» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Ακρίτα. «Είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι. Τι γίνεται λοιπόν… Με πάτε εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να πάει η κουβέντα. Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω»!

Έλενα Ακρίνα, λοιπόν, εφ’ όλης της ύλης στο «Τάκης Χατζής Direct»!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου