Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Big Brother: Αυτοί είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τη νέα ψηφοφορία

Η συμβουλή του Χάρη Βαρθακούρη στους συγκατοίκους μετά την on air σύγκρουση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και Ραμόνα Ραμοροσάνου

Μετά την έκπληξη που επιφύλασσε ο «Big Brother» στους συγκατοίκους με την απόφαση του να μην αποχωρήσει κανείς από τους παίκτες αυτήν την εβδομάδα, ήρθε η στιγμή για μια ακόμα έκπληξη το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Μεγάλος Αδερφός ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως θα ψήφιζαν εκείνη την στιγμή το άτομο που θέλουν να θέσουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα.

Οι συγκάτοικοι ο ένας μετά τον άλλον μπήκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του σπιτιού ώστε να ψηφίσουν. Το άτομο το οποίο συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συγκατοίκους ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Όταν ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση του ονόματος της, η δικηγόρος έσπευσε να σχολιάσει ειρωνικά πως ξαφνιάστηκε. Ο παρουσιαστής της έδωσε τον λόγο να πει δυο λόγια ώστε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με το τηλεοπτικό κοινό ενώ την ρώτησε και ποιοι πιστεύει ότι την ψήφισαν.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανέφερε η Άννα Μαρία ήταν και αυτό της Ραμόνα Ραμοροσάνου για την οποία μίλησε ειρωνικά κάτι το οποίο πυροδότησε την έκρηξη της δεύτερης με αποτέλεσμα να έχουν μια ακόμα σύγκρουση σε ζωντανή σύνδεση.

Μάταια, ο παρουσιαστής προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη καθώς οι δυο παίκτριες δεν άκουγαν τίποτα. Αφού ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε τον τόνο του ώστε να ακουστεί έδωσε μια συμβουλή σε όλους τους συγκατοίκους. «Να πέσουν λίγο οι τόνοι» παρότρυνε τους παίκτες.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου