Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Big Brother: Ο Χρήστος Μακρίδης αποχώρησε από το παιχνίδι

Δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα του reality ο αντιδήμαρχος

Ένα ακόμα ένα live του «Big Brother» έφτασε στο τέλος του και το ταξίδι στο reality για έναν από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση τελείωσε.

Χρήστος Μακρίδης, Ραμόνα Ραμοροσάνου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του κοινού και διεκδίκησαν τη θετική τους ψήφου.

Η αγωνία των παικτών, καθ' όλη τη διάρκεια του live είχε «χτυπήσει» κόκκινο καθώς το «Big Brother» φτάνει στο τέλος του και με την συγκεκριμένη αποχώρηση διαμορφώθηκε η τελική δεκάδα του reality.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από την παραγωγή τον φάκελο με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Χρήστος Μακρίδης και ήταν εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του «Big Brother».

Ο παίκτης στο άκουσμα του ονόματος του σηκώθηκε πάνω και αφού χειροκρότησε τόνισε στους παίκτες πως είναι «όλα καλά» ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την ευκαιρία που είχε να ζήσει μαζί τους αυτές τις στιγμές.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου