Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Χάρης Χριστόπουλος: Ο λόγος που άργησε να κάνει οικογένεια

"Καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας , είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου" δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος

Στην Real News και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε δηλώσεις ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού εδώ και λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν έβρισα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας , είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Αννίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ.»

Για τον χώρο της τηλεόρασης ανέφερε: «Έχω προτάσεις κάθε φορά που ετοιμάζεται κάποιο κόνσεπτ σχετικό με την μόδα. Η πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά. Όλα γίνονται σε τηλεοπτικό επίπεδο για να υπάρχει μία δόση ριάλιτι, ώστε να ιντριγκάρεται ο τηλεθεατής και να συμμετέχει συναισθηματικά. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προβολή. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μέσα από αυτό.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου