Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Delivery και take away από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Μια επιχείριση εστίασης όσο δύσκολα κλείνει, τόσο δύσκολο είναι και να ανοίξει" τονίζει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Προσαρμοστικότητα φαίνεται ότι δείχνει η «εθνική μας μαγείρισσα», Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τον καιρό της πανδημίας και του δεύτερου lockdown. Mεταφέρει καθημερινά τις γαστρονομικές της προτάσεις, τις μοναδικές συνταγές της και τα γευστικά της πιάτα μέσα από την εκπομπή «Ωρα για φαγητό» στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

«Αποφάσισα το εστιατόριο “Παπαδάκης”, που έχει μια ιστορία 25 χρόνων, με φανατικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια, να ξεκινήσει υπηρεσία delivery και take away με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με πιάτα ημέρας», αναφέρει και συνεχίζει: «Υπάρχει και η δυνατότητα, αν κάποιος θέλει ένα ιδιαίτερα οικογενειακό γεύμα, να καλύψουμε όλη την γκάμα των απαιτήσεων. Αρκεί να γνωρίζουμε 24 ώρες πριν το είδος του φαγητού και την ποσότητα που απαιτείται».

Η ίδια εξηγεί ότι «επειδή αυτήν τη στιγμή η εμβέλεια του delivery είναι μικρής ακτίνας, γύρω από την περιοχή του Κολωνακίου, όπου είναι και η έδρα μας, μπορεί κάποιος να παραγγείλει το φαγητό, αν είναι εκτός της ακτίνας του delivery, και να περάσει να το παραλάβει». Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκμυστηρεύεται στο «Secret» και τις απόψεις και τα συναισθήματά της για τη δεύτερη καραντίνα που βιώνει η χώρα.

«Εκλεισε η εστίαση ξανά και είχα προβλέψει ότι θα πάμε σε δεύτερο γενικό lockdown», σχολιάζει και προσθέτει: «Διανύουμε τόσο η εστίαση όσο και περισσότεροι κλάδοι μια πολύ δύσκολη περίοδο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι, να δούμε πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Ας ελπίζουμε ότι το δεύτερο lockdown θα διαρκέσει λίγο, εφόσον συμμορφωθούμε όλοι με τα μέτρα. Ειναι δύσκολο για μια επιχείρηση να βάζει λουκέτο, και ειδικά μια επιχείρηση εστίασης. Οσο δύσκολα κλείνει, άλλο τόσο δύσκολο είναι και να ανοίξει. Δεν βάζεις απλώς ένα κλειδί στην πόρτα και ανοίγεις. Επίσης, μια επιχείρηση εστίασης είναι πολλοί κλάδοι από πίσω: προμηθευτές, παραγωγοί, σερβιτόροι, καθαριστές», καταλήγει.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου