Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την αναφορά της Ναταλίας Γερμανού για την Ελεονώρα Μελέτη (βιντεο)

"Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές, οπότε φυσικά και δεν έχω και δεν θα πω και τίποτα" τόνισε με έμφαση η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο θέμα της Ελεονώρας Μελέτη και του τέλους της «Ώρας για μελέτη» αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Happy Day. Αφορμή στάθηκε η επανειλημμένη αναφορά της Ναταλίας Γερμανού, μια μέρα πριν στο «Καλύτερα δε γίνεται», πως η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει οποιαδήποτε σχετική απόφαση του σταθμού.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανώς ενοχλημένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα πω και κάτι επειδή χθες άκουσα και διάβασα στα sites ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν από τον σταθμό να δουν τι και πως. Δεν σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι».

«Όταν κάτι συμβαίνει στο σταθμό σου, δεν μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να το συζητήσεις. Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, δεν με αφορά το ζήτημα και όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, εάν θες να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. 

Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές οπότε φυσικά και δεν έχω και δεν θα πω και τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και από κει και πέρα, όταν κάποιος θέλει να μιλήσει και μπορεί να πει κάτι, θα το πει. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή».

Σε κάθε περίπτωση, ο Alpha θα προχωρήσει στην όποια ανακοίνωση…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου