Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ανέβασε θερμοκρασία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την άβολη ερώτηση για την προσωπική της ζωή (βιντεο)

"Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι", αναφώνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μια αμήχανη στιγμή.

Στον καναπέ του Happy Day κάθισε το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τής έκανε ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά. Σε αυτό το τελευταίο, η Κωνσταντίνα έδειξε να δυσκολεύεται λίγο…

Αρχικά, για τη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχουμε βάλει στο τραπέζι διάφορα κόνσεπτ. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος, εγώ δεν ήθελα να κάνω βιαστικές κινήσεις… Εμείς είχαμε κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία… η δέσμευση δεν είναι οικονομική, δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο, αλλά νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο την επόμενη σεζόν».

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: Ένα χρόνο πριν θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ πέρα. Κάποια πράγματα είναι τελείως καινούρια και πρωτόγνωρα για μένα και καμιά φορά τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Είναι πολύ καινούριο για μένα, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει.

Έχω λίγο ζεσταθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι έτσι και πρώτη φορά που μιλάω για μία σχέση. Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου