Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τη μαχαίρωσαν 50 φορές, η 15χρονη κόρη της καθόταν απαθής – Το δέλεαρ για τον 16χρονο (βιντεο)

Την Πέμπτη η απολογία των ανηλίκων - Η μέγιστη ποινή που θα τους επιβληθεί

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις της ομολογίας της 15χρονης και του 17χρονου για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 17χρονος Ρουμάνος με ένα μαξιλάρι έφραξε το πρόσωπο του θύματος, ενώ ο 16χρονος Έλληνας συνεργός του με ένα στιλέτο μαχαίρωσε περίπου 50 φορές το θύμα στο λαιμό και στο κεφάλι.

Στα χέρια του θύματος υπήρξαν επτά αμυντικά τραύματα, δηλαδή η 50χρονη προσπάθησε να σταματήσει τον δολοφόνο της.

Η κοπέλα με τον φίλο της αποκάλυψαν ότι είχαν προσπαθήσει να την σκοτώσουν ρίχνοντας στο νερό της 50χρονης υπνωτικά χάπια, χωρίς αποτέλεσμα. Σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να την εξοντώσουν με δηλητήριο, όμως δεν κατάφεραν να το προμηθευτούν. Έτσι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής οι τρεις ανήλικοι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο της 50χρονης.

Αφού δολοφόνησαν το θύμα πήραν την κάρτα της και έκαναν αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ, πήραν το ΚΤΕΛ και έφτασαν στις Σέρρες. Λίγες ώρες μετά εντοπίστηκαν από την Αστυνομία μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα και συνελήφθησαν.

Ο 16χρονος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν άφαντος, όμως λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Το κίνητρο του εγκλήματος


Κίνητρο του άγριου φονικού φαίνεται πως ήταν οι έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ της 15χρονης και της μητέρας της.

Η ανήλικη κατηγορούσε την 50χρονη για τον χαμό του πάτερα της πριν ένα χρόνο, ενώ η άρνηση του θύματος για την σχέση της κόρης με τον 17χρονο -που ήταν σεσημασμένος- φαίνεται πως έκανε ακόμη πιο άσχημες τις σχέσεις τους.

Το θύμα δεν ήθελε να δίνει χρήματα στο νεαρό ζευγάρι και αυτή ήταν η τελική αίτια που έκανε τους ανήλικους να τη σκοτώσουν.

Δέλεαρ για τον 16χρονο ώστε να δολοφονήσει την 50χρονη, ήταν κάποια χρήματα, που υποτίθεται ότι είχε η άτυχη γυναίκα από την πώληση κάποιου σπιτιού, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega.

Την ώρα της δολοφονίας η κόρη της 50χρονης καθόταν ήρεμη και απαθής στο διπλανό δωμάτιο.

Η μέγιστη ποινή - Την Πέμπτη η απολογία

Σύμφωνα με την κατηγορία τα δύο αγόρια διώκονται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η 15χρονη φέρεται ως ηθική αυτουργός στην ανθρωποκτονία.

Επειδή οι δράστες είναι ανήλικοι η μέγιστη ποινή που θα τους επιβληθεί είναι μέχρι οκτώ χρόνια, λόγω της ηλικίας τους.

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορονοϊό. Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 16ρονου, η οποία, μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα και εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τον πλησιάσει.

Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Ο δικηγόρος της 15χρονης θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την ανήλικη

Δείτε το βίντεο:

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου