Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Εύη Ιωαννίδου: «Η εικόνα είχε το ανδρικό όργανό του, είχα πάθει σοκ»

"Κάτι τέτοια που τα ανοίγω κατά λάθος γράφουν «γεια σου, κούκλα, κοίτα λίγο». Δεν πρέπει να τα ανοίγω", εκμυστηρεύεται η Εύη Ιωαννίδου.

Η Εύη Ιωαννίδου αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της στη Θεσσαλονίκη.

 Η μελαχρινή καλλονή, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, μιλάει στην ΟΝ time και την Σάσα Σταμάτη για τα επαγγελματικά της σχέδια, αν βλέπει το φετινό GNTM, αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και για τα περίεργα μηνύματα που της στέλνουν στο Instagram.

Επαγγελματικά τι κάνεις αυτήν την περίοδο;

Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, στην πατρίδα μου. Έχω έρθει γιατί καθημερινά έχω πολλές φωτογραφήσεις με την booker μου στο team modelmanagement. Συνεργάζομαι με κάποιες πολύ καλές εταιρείες. Κάνω κάποιες ποιοτικές δουλειές, λίγες και καλές. Δεν θέλω να αναλώνομαι πολύ. Παράλληλα έχω ακυρώσει τρία ταξίδια – βασικά είναι σε αναστολή. Ήταν να φύγω για Ντουμπάι πριν από δύο μήνες ακυρώθηκε, Ισπανία και συζητάω για Λος Άντζελες. Ενδέχεται να φύγω μετά τα Χριστούγεννα, θα δούμε.

Παρακολουθείς το φετινό GNTΜ;

Βλέπω. Λόγω των συνθηκών που είμαι και στο σπίτι κάθε μέρα. Μου αρέσει, να σου πω την αλήθεια, το απολαμβάνω, είναι το μόνο που παρακολουθώ, είναι και πάνω στο στοιχείο μου. Μου αρέσει γιατί είναι και τα αγόρια και είναι πολύ διαφορετικό φέτος. Έχει μια πινελιά διαφορετική.

Πιστεύεις ότι λείπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την επιτροπή;

Έμενα μ’ αρέσει η Ηλιάνα πάρα πολύ. Είναι η κοπέλα που θα ήθελα να βλέπω και φέτος. Αλλά από την άλλη, η Ζενεβιέβ έχει μια άλλη οπτική, μια άλλη πινελιά της ταιριάζει. Έχει αυτή την «τρέλα» που δίνει στο παιχνίδι αυτόν τον τόνο, φέτος να είναι και πιο fashion.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Είμαι πολύ ήρεμα, δεν έχω κάτι. Δεν είμαι σε σχέση. Προς στιγμήν είμαι αφοσιωμένη στα επαγγελματικά μου 100%. Κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω πολύ το σώμα μου και τη διατροφή μου, γιατί μέσα στην καραντίνα μπορούμε να βάλουμε πολλά κιλά. Παράλληλα προσπαθώ να δημιουργώ, να μαγειρεύω, διαβάζω βιβλία.

Είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα, σε φλερτάρουν οι άνδρες;

Με φλερτάρουν και θα σου πω μάλιστα πολύ έντονα από το Instagram. Τώρα ειδικά, εν μέσω καραντίνας, τα μηνύματα που λαμβάνω δεν υπάρχουν. Δεν απαντάω, αλλά κάποια τα βλέπω.

Σου έχουν στείλει κάποιο περίεργο μήνυμα;

Κοίτα, έχει τύχει να πατήσω το μήνυμα και να πατήσω προβολή φωτογραφίας που ήταν λάθος μου και ήταν ένα ακατάλληλο περιεχόμενο που δεν έπρεπε να ανοίξω.

Τι είχε η εικόνα;

Η εικόνα είχε το ανδρικό όργανό του. Είχα πάθει σοκ. Κάτι τέτοια που τα ανοίγω κατά λάθος γράφουν «γεια σου, κούκλα, κοίτα λίγο». Δεν πρέπει να τα ανοίγω. Έτυχε 2-3 φορές να το κάνω και είδα κάτι τέτοιο. Πολλοί δεν ξέρουν πώς να προσελκύσουν μια κοπέλα, δεν ξέρω τι γίνεται.

«Χυλόπιτα» έχεις φάει, Εύη;

Βέβαια έχω φάει. Και όσοι λένε «οι ωραίες κοπέλες έχετε όποιον θέλετε» δεν ισχύει. Είμαι κάθετη σε αυτό. Έχω φάει και «χυλόπιτα», έχω κλάψει και ήμουν και πολύ ερωτευμένη ένα διάστημα. Και έλεγα «δεν γίνεται να μην». Λόγω του ότι ταξιδεύω με τη δουλειά μου, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση σταθερή και έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για κάποιον που μου έχει πει να μην είμαστε μαζί γιατί δεν γίνεται.

Κατά καιρούς πολλές διάσημες και στο εξωτερικό έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Σου έχει συμβεί;

Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ ότι αυτό είναι να μη σου τύχει, αλλά και πόσο προκαλείς εσύ θεωρώ. Αν βγάζεις ένα προφίλ πολύ χαμηλό και όχι έντονο, νομίζω ότι το προκαλείς και εσύ πολλές φορές με τη στάση σου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου