Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Η Κατερίνα Λένη είναι σαφής για το MasterChef – «Εκεί που φτύνω, δεν ξανά γλύφω» (βιντεο)

"Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. 

Μου γυρίζουν τα μάτια" τόνισε η Κατερίνα Λένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Την Κατερίνα Λένη φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης, στο The 2night Show του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως θα έπαιρνε ξανά μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά με έναν ιδιαίτερο όρο!

Ειδικότερα, η Κατερίνα Λένη σημείωσε χαρακτηριστικά στο talk show πως «αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια»!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει» πρόσθεσε.

Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;» αναρωτήθηκε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Αφοπλιστικά ειλικρινής, αν μη τι άλλο, η Κατερίνα Λένη στο The 2night Show…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου