Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Ιωάννα Πηλιχού: «Έχει τύχει και σε μένα να μην έχω περάσει καλά»

"Δεν είναι εύκολο να είσαι με όλους καλά…", αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Πηλιχού.

Τα πολύωρα γυρίσματα της «Τούρτας της μαμάς» συνεχίζονται κι έτσι, η Ιωάννα Πηλιχού δηλώνει στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη: «Χαίρομαι που μπορούμε και πηγαίνουμε στη δουλειά, γιατί αυτό που βίωσα τον Μάρτιο, που διακόπηκαν τα πάντα, ήταν αληθινά βίαιο, και οικονομικά με έβγαλε εκτός προϋπολογισμού. 

Νιώθω λοιπόν τους ανθρώπους που το ξαναπαθαίνουν, και εύχομαι να λήξει αισίως αυτή η πρωτόγνωρη μάστιγα».

Σας βοήθησε να πείτε «ναι» στον ρόλο και το γεγονός ότι σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφονται από τους Ρήγα – Αποστόλου;

«Δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί, αλλά σαφέστατα είναι δύο άνθρωποι που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία. Έχουν δημιουργήσει απίστευτα πράγματα! Σίγουρα λοιπόν άκουσα τα ονόματά τους με πολύ μεγάλη χαρά. Και αυτό που έχουν γράψει όμως διαθέτει από μόνο του μεγάλη αξία και ποιότητα, όπως και το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει δημιουργήσει δουλειές με καλούς ηθοποιούς και ωραία σενάρια. Οπότε είχα στα χέρια μου ένα σπουδαίο “πακέτο”, που με έκανε να θέλω να είμαι μέρος της δουλειάς. Και επαληθεύτηκα, γιατί, εκτός των άλλων, μεταξύ μας έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είναι για μένα πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά, να βλέπεις τον άλλον και να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ότι μπορεί να υποσκάψει τη δουλειά σου».

Άρα υπάρχουν δουλειές όπου περάσατε άσχημα…

«Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό, όχι μόνο στη δική μας, απλώς σε εμάς γίνεται πολύ έντονο. Καθώς αυτό που κάνεις ως επάγγελμα έχει να κάνει με την ψυχή σου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ωραία συνεργασία με τον άλλον και να θες να δώσεις και να πάρεις. Σαφέστατα λοιπόν έχει τύχει και σε μένα να μην έχω περάσει καλά αλλού, αυτό ακριβώς όμως με κάνει να εκτιμώ τις φορές που έχω καλή συνεργασία και επικοινωνία και νιώθω άνετα και φυσικά, όπως εδώ στην “Τούρτα”. Δεν είναι εύκολο να είσαι με όλους καλά…»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου