Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Κόκκαλο ο Νίκος Μουτσινάς – Τον «πετσόκοψαν» από το Ευτυχείτε (βιντεο)


"Αυτό το συμπαθητικό αγοράκι που κάνει και εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς, παρατήρησε τι κάνει..."

Το βίντεο που έπαιξε στη Χρυσή Τηλεόραση της Παρασκευής δεν ήτανε σαν τ’ άλλα… 

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να πιστέψει τα σχόλια που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής Ευτυχείτε για τον ίδιο και τα οποία γινόντουσαν ολοένα και χειρότερα.

Αρχικά, η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε την εξής περιγραφή: «Ο εγκέφαλος θέλει λίγο χρόνο για να μπορέσει να ταυτοποιήσει τις ιδέες και να πάρει αποφάσεις. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Αυτό το συμπαθητικό αγοράκι που κάνει και εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς, παρατήρησε τι κάνει. Παίζει ένα βίντεο που πρέπει αυτός να το σχολιάσει. 

Μόλις τελειώσει το βίντεο δεν μιλάει ατάκα, του βάζουν μια μουσική. Κουνάει αυτός τα χέρια του τα πόδια του και παράλληλα σκέφτεται. Δίνει χρόνο στον εγκέφαλό του, λοιπόν, να οργανώσει την απάντηση με καλή δομή της σκέψης. Επειδή είναι ευφυής, βρίσκει άμεσα τις απαντήσεις. Παρατήρησέ τον όμως, όταν δεν βρίσκει την απάντηση θέλει να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο και πιάνει κουβέντα με ένα αγοράκι στην ορχήστρα του -δεν ξέρω πώς το λένε».

Τότε διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου και είπε: «Απλά ο Μουτσινάς δεν είναι αγοράκι, είναι κοτζάμ μαντράχαλος»!

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε τον λόγο για το τελειωτικό χτύπημα: «Κύρια Μάρα ο Μουτσινάς πενηνταρίζει, δεν είναι αγοράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε με το στόμα ανοιχτό…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου