Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ξεκάθαρος ο Χάρης Βαρθακούρης – «Το ιδανικότερο σενάριο ήταν ο ALPHA να αφήσει την Αντελίνα»

"Ήταν κάπως στριμωγμένη με το να υποχρεώνεται να κάθεται σπίτι αλλά και να μην μπορεί να δεχθεί καμία πρόταση" δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στο τελευταίο live του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μάσησε τα λόγια του!

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πήρε θέση για την απομάκρυνση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη από τον ALPHA.

«Το επιτέλους (που έγραψα στα social media όταν έφυγε η Αντελίνα από τον ALPHA) μόνο ενόχληση δεν δείχνει. Το επιτέλους δείχνει ανακούφιση. Δεν λέμε «επιτέλους είμαι άρρωστος»! «Επιτέλους είμαι καλά» λέμε! Άρα μόνο ανακούφιση ήταν το επιτέλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. «Έχω εξηγήσει τι εννοούσα με το επιτέλους κυρίως γιατί η γυναίκα μου, όλο αυτό το διάστημα, ήταν κάπως στριμωγμένη με το να υποχρεώνεται να κάθεται σπίτι αλλά και να μην μπορεί να δεχθεί καμία πρόταση σαν καλεσμένη σε εκπομπές, σε συνεντεύξεις, σε διαφημίσεις. Σε οτιδήποτε άλλο, τέλοσπαντων, θα μπορούσε να της αποσπάσει την προσοχή από το καθισιό. Γιατί όλες οι αποφάσεις έπρεπε να περνούν από το κανάλι».

«Ξέρω, γιατί στο ίδιο σπίτι είμαστε με τη γυναίκα μου, ότι το κανάλι αρνήθηκε όλες τις προτάσεις. Και ήταν πολλές! Οπότε το επιτέλους ήταν πως «δεν δουλεύεις που δεν δουλεύεις, τουλάχιστον να είσαι ελεύθερη». Να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Να πάρεις την τύχη στα χέρια σου» πρόσθεσε με σαφήνεια ο παρουσιαστής του Big Brother. » Αυτή η έκβαση ήταν η καλύτερη. Το να αναλάβεις μια εκπομπή στη μέση μιας σεζόν, να αντικαταστήσεις κάποιον και να μπεις σφήνα σε κάτι υπάρχον που δεν πάει καλά, γιατί; Μήπως και εσύ είσαι η τονωτική ένεση;».

Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε πως είχε προδώσει στην σύζυγο του, Αντελίνα ότι «το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να την αφήσουν ελεύθερη. Όπως και έγινε».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου