Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Μάρθα Καραγιάννη: Οι φωτογραφίες με λίγους φίλους στα 81α γενέθλιά της (φωτο)

Το σχόλιο της συγκατοίκου της, Ντόρας Δούμα στην ανάρτησή της στο Facebook

Γενέθλια είχε την Παρασκευή (6/11) η Μάρθα Καραγιάννη. 

Η σπουδαία ηθοποιός, η οποία πριν λίγους μήνες είχε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία της, έκλεισε τα 81 της χρόνια και στο πλευρό της, εκτός από τη συγκάτοικό της, Ντόρα Δούμα είχε ελάχιστους αλλά καλούς φίλους, όπως τόνισε και η επιστήθια φίλη της Καραγιάννη στην ανάρτησή της στο facebook.

Η Ντόρα Δούμα κοινοποίησε δύο φωτογραφίες από τα γενέθλια της ηθοποιού, η οποία έσβησε τα κεράκια στην τούρτα χαμογελαστή και ευδιάθετη.

«Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η επιστήθια φίλη της Μάρθας Καραγιάννη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουρατίδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την Μάρθα Καραγιάννη και την ανάρτηση που είχε κάνει για την κατάσταση της υγείας της – «η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…» - αλλά και τη συγκάτοικό της, Ντόρα Δούμα πως «η συγκεκριμένη κυρία τους έχει διώξει από το περιβάλλον της Μάρθας, φίλοι παλιοί της Μάρθας, αλλά αυτή τους έχει κάνει πέρα. Μέχρι άνθρωποι ηθοποιοί παλιοί του κινηματογράφου που ξέρουν και με πήραν και μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά η Μάρθα”».

Η σπουδαία ηθοποιός, πάντως, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφόρησαν για την κατάσταση της υγείας της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή, «Αλήθειες με την Ζήνα» είχε δηλώσει: «Όχι καλέ, τι να απαντήσω τώρα στις αηδίες που λέει ο καθένας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου