Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Συγκλόνισε ο Διονύσης Σχοινάς: «Είδα από την κάμερα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερις τύπους» (βιντεο)

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για όλα: "Για το οικονομικό πάω και της λέω "τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση". Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει..."

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. 

Πολλές από τις εκμυστηρεύσεις που έκανε στον αέρα ο Διονύσης Σχοινάς, ήταν το λιγότερο συγκλονιστικές…

«Τον γιο μου τον αντιμετώπισα πάντα σαν αδελφό μου. Είχα και τη δυστυχία… ατυχία να χάσω τον αδελφό μου, ο οποίος ήταν η γκόμενά μου, ο κολλητός μου και πήρε πολύ μεγάλο μέρος του Τόλη ο μικρός.

Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεοπτικά την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή ούτε τότε. Είχα το δαχτυλίδι εδώ, ούτε ο πατέρας μου το ήξερε, ούτε ο αδελφός μου το ήξερε, δεν το ήξερε κανένας!

Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε. Είμαστε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε. Αν πει ο ένας ότι θέλει να χωρίσουμε, ο άλλος θα σκάσει στα γέλια.

Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη. Για το οικονομικό πάω και της λέω «τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση». Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει «Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί».

Δεν μου έχει φύγει ακόμα (σ.σ. η ληστεία), δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω «παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω». Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Πήγαμε σε μια πολύ καλή μας φίλη που ασχολείται με τον βιοσυντονισμό, η ίδια μου έκανε πολύ καλό όταν έχασα τον αδελφό μου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου