Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ξαναχτύπησε ο Πολάκης για τη φωτογραφία με το τσιμπούσι: Είμαι πολύ πιο επιστήμονας από εσάς για να τηρώ τα μέτρα

Ο τέως αναπληρωτής υπ. Υγείας αναθάρρησε μετά την κάλυψη που του παρείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Επανήλθε με ύβρεις κατά των επικριτών του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης μετά την κάλυψη που του παρείχε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας που έκανε λόγο μεν για λάθος εικόνα που δίνεται προς τα έξω με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας να συμμετέχει σε τσιμπούσι με τουλάχιστον άλλα 7 άτομα εν μέσω καραντίνας, ωστόσο πρόσθεσε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ήταν επαρκείς καθώς μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε σε ασθενή… δεν είχε πού αλλού να πάει.

Ο κ. Πολάκης αναθαρρημένος προφανώς από την εν λόγω κάλυψη του αρχηγού του, φρόντισε πάνω από τις δημοσιευμένες επίμαχες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και προσθέσει ένα υστερόγραφο. Ειδικότερα, αρχικά είχε γράψει:

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .

«Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει» Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!».

Ακολούθως στο υστερόγραφο πρόσθεσε: «ΥΓ. Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν  τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία, ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορoνoϊο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)

ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ  ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!».

Θυμίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει εξαρχής από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον κ. Πολάκη επειδή παρανόμησε μη τηρώντας τα μέτρα εν μέσω καραντίνας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς μετά τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτικό σταθμό, «αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη. Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη, αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει.

«Παρανομείτε, αλλά στα κρυφά», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».


πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου