Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Η Έλλη Κοκκίδου έχασε 35 κιλά και ξεφορτώθηκε το «περιττό βάρος της ζωής της»

«Έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος»

Η αγαπημένη «Βουλίτσα» από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Πέμπτης.

Η Έλλη Κοκκίδου εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά σε ένα χρόνο και τι σημαίνει για εκείνη αυτή η μεγάλη απώλεια κιλών.

«Μουρμούρα στη ζωή μου δεν υπάρχει καθόλου, δυστυχώς. Υπάρχει όμως η τσαχπινιά και το παιχνίδι με τους ανθρώπους που αγαπώ» ανέφερε η Ελένη Κοκκίδου και πρόσθεσε: «Όταν είναι ωραία η μουρμούρα, όπως είναι της Βουλάς και του Μηνά, είναι πολύ ωραίο για το ζευγάρι γιατί το κρατάει ζωντανό».

Έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο στο δρόμο; «Πάρα πολύ συχνά με αγκαλιάζουν στο δρόμο, όχι τώρα με την Covid» ανέφερε η Ελένη Κοκκίδου και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου από την στιγμή που γίνεται ευγενικά και ειλικρινά. Άμα υπάρχει αγένεια και ξαφνικά εμφανιστεί κάποιος και χωρίς “καλησπέρα” μου πει: “να βγάλουμε μια φωτογραφία;”, του λέω ότι αν μου πει καλησπέρα, θα βγάλουμε.

Αναφορικά με την απώλεια των κιλών του, είπε: «Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή, έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος. Ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά. Το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς με τη συμβολική του έννοια. Εγώ περνάω μια τέτοια φάση της ζωής μου μεγάλης φροντίδας για τον εαυτό μου, κάνω γυμναστική, μαθήματα τραγουδιού και όταν τελειώσω με τη “Μουρμούρα” θα αρχίσω να μαθαίνω βιολί».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου