Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος μιλούν για τη “μάχη” τους με τον κορονοϊό

όσα είπαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος στο Happy Day.

Σε καραντίνα στο σπίτι τους βρίσκονται η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, οι οποίοι βγήκαν στο Happy Day με σύνδεση μέσω Skype, όπου και μίλησαν για τον κορονοϊό που περνούν και οι ίδιοι.

Η Μαρία Μπέη έχει βγει θετική στο τεστ που έκανε, ωστόσο, ο Δημήτρης Μπέλλος που δεν έχει κάνει το τεστ, έχει και αυτός συμπτώματα του ιού.

«Τώρα το περνάμε καλά, τις προηγούμενες μέρες δεν ήμουν καλά. Την προηγούμενη Τρίτη κάναμε το τεστ και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Σάββατο βράδυ άρχισα να εμφανίζω τα πρώτα συμπτώματα. Με πονούσε πολύ η μέση μου, είχα πόνους σε όλο το σώμα, είχα μπούκωμα, δεν είχα γεύση, αλλά δεν είχα ανεβάσει πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ τη Δευτέρα και βγήκε θετικό.

Ο Δημήτρης δεν το έκανε γιατί δεν είχε συμπτώματα, αλλά από τη στιγμή που ζούμε στο ίδιο το σπίτι αργά ή γρήγορα θα κολλούσε και αυτός. Και αφού είδαμε ότι από χθες έχει συμπτώματα, λογικά και ο Δημήτρης είναι θετικός στον κορονοϊό. Τις πρώτες μέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Ακόμα και σήμερα δεν είμαι πολύ καλά», είπε η Μαρία Μπέη.

«Εγώ εμφάνισα συμπτώματα προχθές, το βράδυ της Τρίτης. Αυτή τη στιγμή έχω μπούκωμα, συνάχι. Τα περνάω πιο χαλαρά απ’ ότι η Μαρία, βέβαια νιώθω μια κόπωση», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου