Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ιερέας στη Νέα Σμύρνη κάλεσε τους πιστούς μέσα στην εκκλησία και τους παρότρυνε να κοινωνήσουν

Πιστοί και ιερέας παράβλεψαν το lockdown αλλά και την ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο του ναού

Ιερέας στη Νέα Σμύρνη, παρά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω κορονοϊού και επιβάλουν την τέλεση όλων των ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών, όχι μόνο κάλεσε τους πιστούς στην εκκλησία, αλλά τους παρότρυνε και να κοινωνήσουν.

Οι πόρτες του ναού της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, άνοιξαν με τους πιστούς να εισέρχονται μαζικά στο ναό, χωρίς να τηρούνται ούτε οι απαραίτητες αποστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, πιστοί και ιερέας παράβλεψαν το lockdown και τα νέα μέτρα, όπως και την ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο της εκκλησίας που ανέφερε ότι απαγορεύεται η προσέλευση για τους πιστούς.

«Όσοι είστε δεξιά και αριστερά, μπορείτε να έρθετε από το κέντρο, να μπείτε μέσα, να κοινωνήσετε ή να πάρετε αντίδωρο», έλεγε ο ιερέας στους πιστούς καλώντας τους να εισέλθουν στον ναό.

Αντίθετα, στην Αργολίδα, δύο ιερείς, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι, όπως και στο πρώτο lockdown, να τελούν διαδικτυακά τις Ακολουθίες από το στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο, σεβόμενοι τους νόμους και θέλοντας να παραμείνουν δίπλα στους πιστούς, με γνώμονα πάντα την ασφάλειά τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου