Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Live News – Συγκλονίζει ο 42χρονος με το οξυγόνο στο ΑΧΕΠΑ

"Κάποια πράγματα τα θεωρούσα και γω υπερβολικά" τονίζει στο Live News.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε, σε ζωντανή σύνδεση από το ΑΧΕΠΑ, ο νεαρός ασθενής που χθες Δευτέρα χαιρέτησε την κάμερα συγκινώντας τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.

Σήμερα, παρά τη μοναξιά και την αγωνία στον ειδικό θάλαμο του ΑΧΕΠΑ, δε χάνει στιγμή το κουράγιο και την αισιοδοξία του κάνοντας με τα δυο του χέρια κάνει το σήμα της νίκης και της αγάπης. Παρά.

Ο κορωνοϊός άλλαξε τη ζωή του. Στις αρχές της εβδομάδας αισθάνθηκε ανησυχητικά συμπτώματα και μπήκε σε κατ’ οίκον καραντίνα.Ο 42χρονος νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο ΑΧΕΠΑ με μοναδική συντροφιά μια τηλεόραση. Οι στιγμές είναι δύσκολες αλλά ο ίδιος παραμένει ψύχραιμος.

Με τη βοήθεια των γιατρών δηλώνει σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και σύντομα θα επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Γιώργος τόνισε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι όσο περνούν οι μέρες η υγεία του καλυτερεύει και είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, που την έχει στερηθεί όλο αυτόν τον καιρό, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί γρήγορα κοντά τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου