Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Μπέρδεψα τις πραγματικότητες – Νόμιζα ότι το GNTM ήταν όλη μου η ζωή»

Σε εξομολόγηση καρδιάς η αγρότισσα του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου!

Στο The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Μιχαλοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του STAR μίλησε για την μετά… GNTM εποχή αλλά και το λάθος που η ίδια έπραξε να μπερδέψει την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μιχαλόπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα άγχος τι θα πουν οι συγχωριανοί μου στον πατέρα μου, μην με κουτσομπολέψουν. Όταν όμως βγήκα από το GNTM και πήγα στο χωριό, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχα φυσικά πάρα πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει μέχρι τότε ποτέ και βρήκαν ευκαιρία να μου μιλήσουν».

«Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν πεντέμισι μήνες αποκομμένη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από πεντέμισι μήνες ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρώην παίκτρια του GNTM. «Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία.»

«Μετά το GNTM χρειάστηκα μια περίοδο προσαρμογής που για μένα κράτησε τρεις εβδομάδες» κατέληξε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου