Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Νίκος Μουτσινάς και «Βάνια» προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα αλλά δεν μπορούν να συνηθίσουν την εικόνα

Χωρίς ζωντανό κοινό «βγήκε» η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ

Στα νέα δεδομένα που προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο κορονοϊός, προσαρμόστηκε και η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ καθώς το μεσημέρι της Τρίτης «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα χωρίς ζωντανό κοινό.

Νίκος Μουτσινάς και Ματίνα Νικολάου εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής και με το γνώριμο κέφι τους «ανέβασαν» τη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, η εικόνα του άδειου πλατό είναι μια εικόνα που οι δυο παρουσιαστές δεν πρόκειται να συνηθίσουν καθώς η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» είναι βασισμένη και στο ζωντανό κοινό και το «ανεβασμένο» κλίμα που επικρατεί κατά τη διάρκεια της προβολής της.

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά την έναρξη της εκπομπής περπάτησε ανάμεσα στα άδεια καθίσματα. «Alcatrash κυρίες και κ… Δεν βγαίνει το μεροκάματο. Καλησπέρα. Πόσοι είμαστε;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής και έδωσε «πάσα» για διαφημίσεις, ξεχνώντας την συνεργάτιδα του, «Βάνια».

Στην συνέχεια η Ματίνα Νικολάου έκανε την εμφάνιση της στο πλατό και αντικρίζοντας το άδεια πλατό είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Τι έγινε ρε Νικόλα; Ήρθα! Σου είπαν δεν ήρθα;» και έκανε την προσπάθεια της να ανεβάσει τη διάθεση με το… κρύο ανέκδοτο της ημέρας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου