Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ο Μάνος Νιφλής για την μάχη της Ελισάβετ Μουτάφη με τον κορονοϊό (βιντεο)

Ξεσπά ο Μάνος Νιφλής για τον Γρηγόρη Πετράκο, το Big Brother και το Bachelor.

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε θετική στον COVID-19 και 10 λεπτά αργότερα, ο Μάνος Νιφλής εγκατέλειψε άρον άρον το σπίτι, καθώς το δικό του τεστ ήταν αρνητικό. 

Γι’ αυτή την περιπέτειά τους με τον κορονοϊό, αλλά και τους αρνητές, ο δημοσιογράφος μιλά στο Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο
«Στις 9 το βράδυ μου μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, στις 9:10 βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνη τη στιγμή έφυγα σφαίρα από το σπίτι! 15 ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια γεύσης και όσφρησης. Δεν είχε πυρετό.

Κουράστηκα να απαντάω στους αρνητές. Απαντάω ένα γιατί; Είναι καλό ο καλλιτέχνης να μη κάνει τον λοιμοξιολόγο. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος”.

Σε ερώτηση για τα reality, ο Μάνος Νιφλής ξεσπά: «Δεν μ’ αρέσει το Big Brother. Το Bachelor είναι προσβλητικό για το γυναικείο φύλο. Με ενοχλεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω την κόρη μου να πρωταγωνιστεί σε κάτι τέτοιο. Ούτε στο GNTM θα την έστελνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου