Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ο Παναγιώτης Βαρουξής «αδειάζει» την Χριστίνα Ορφανίδου – «Ποτέ δεν την ερωτεύτηκα» (βιντεο)

"Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας" παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση από το Big Brother, ο Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη σχέση που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Χριστίνα Ορφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Παναγιώτης Βαρουξής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα. Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή».

«Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας! Αυτό που λες, «ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα»! Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι. Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι» πρόσθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.

Σαφής, σε κάθε περίπτωση, έστω και τώρα, ο Παναγιώτης Βαρουξής…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου