Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

«Όλα από εκεί ξεκίνησαν, αυτό δεν το περίμενα από τη Βίκυ Σταυροπούλου»

"Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει περάσει στον κόσμο, σα μια καλή γυναίκα με καλό χαρακτήρα, με αυτό που έκανε έδειξε κάτι διαφορετικό". 

Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Just the 2 of us, ο Τριαντάφυλλος, μίλησε στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού για όλα όσα συνέβησαν, απάντησε στο αιχμηρό σχόλιο της παρτενέρ του, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Σταυροπούλου που ξεκίνησε κάνοντας ανούσιο χιούμορ, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, αποκαλώντας τον “Γαρύφαλλε”, ενώ είπε και για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δε γνώριζε την ενεργή πορεία του στο χώρο του τραγουδιού, τα τελευταία χρόνια.

Περίμενες ν’ αποχωρήσεις τόσο γρήγορα;

Ναι, το περίμενα, αφού, εξ’ αρχής μου είχαν δώσει την πιο αδύναμη φωνητικά παίκτρια, την πιο αδύναμη celebrity, ενώ οι άλλοι είναι ηθοποιοί, γνωστοί, πραγματικοί celebrities. Εγώ πήρα κάποια που ήταν μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι, το “My Style Rocks”, δεν την ήξερε ο κόσμος. Καλό παιδί ήταν, δούλευε, αλλά ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια, γιατί όλοι οι άλλοι ήταν πολύ γνωστοί.

Την γνώρισε το κοινό μέσα από το “My Style Rocks”, για την ευθύτητα και τον αυθορμητισμό της, μιλούσε άνετα, “χύμα”.

“Χύμα” μπορεί να τα λέει οποιοσδήποτε άνθρωπος… άμα της αρέσει αυτό… Εγώ συνεργάστηκα για δύο εβδομάδες μαζί της, κι από εδώ και πέρα ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. Δεν ασχολούμαι, αυτό ήταν για λίγο καιρό, έχω την οικογένειά μου, τη δουλειά μου, το τρέξιμό μου, αυτό ήταν για λίγο. Δεν θ’ ασχοληθώ ξανά με οποιαδήποτε Ευρυδίκη.

Είχες λόγο σε ό,τι αφορά την παρτενέρ σου ή η παραγωγή την ορίζει χωρίς να ερωτηθείς;

Όχι, δεν είχα, μου είχαν πει ότι θα ήμουν μ’ αυτήν.

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου