Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/11)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου;

 Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο 

ΚΡΙΟΣ ♈

Αυτήν την Κυριακή μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση, ανασφάλεια, γεγονός που περιορίζει λιγάκι τη διάθεση και το δυναμισμό σου. Πάρε τα πάνω σου και μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις άλλωστε τη δυνατότητα να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου. Πέρασε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου και μην κάνετε καμία αναφορά στα προβλήματα. Δείτε τη θετική πλευρά στα όσα σας απασχολούν. Το πέπλο μυστηρίου που εκπέμπεις μπορεί να μαγνητίσει τους πάντες, για αυτό μην απογοητεύεσαι εσύ που είσαι μόνη.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Κάποιοι φίλοι σου έχουν την ανάγκη συμπαράστασής σου και θα πρέπει να τους την προσφέρεις χωρίς όμως να περνάς στο άλλο άκρο και αμελήσεις τον εαυτό σου. Τόλμα το κάτι διαφορετικό σήμερα και δώσε πνοή ανανέωσης στη σχέση με το σύντροφό σου. Έχει βαρύνει πολύ η ατμόσφαιρα μεταξύ σας και είναι καιρός να κάνεις κάτι για αυτό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μετά τους προβληματισμούς και την κούραση, χρειάζεται να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ξεκουράσου, απόλαυσε το πρωινό σου και κοιμήσου περισσότερο. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και προσπάθησε τουλάχιστον, αν δεν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που λέτε και κάνετε, να προσποιηθείς. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στο μυαλό σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, μιας και εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Από τη μια θέλεις να χαλαρώσεις σήμερα και να ξεκουραστείς και από την άλλη οι σκέψεις βασανίζουν το μυαλό σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τον τρόπο που εκφράζεις και δείχνεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Η υπερβολή σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθήσει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις χωρίς περιορισμούς και προκαταλήψεις μιας και έχεις αναθεωρήσει πολλά. 

ΛΕΩΝ ♌

Οι λύσεις στα όσα σε βασανίζουν δεν είναι καθόλου μακριά. Μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά βρίσκεσαι σε αυτές για αυτό μην χαλάς την Κυριακή σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ευχαρίστως θα δεχτεί ο ερωτικός σύντροφος σου να μείνετε μόνοι και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Είτε συζητώντας και απολαμβάνοντας ένα ερωτικό γεύμα, είτε περνώντας όλη τη μέρα στο κρεβάτι. Εσύ που είσαι μόνη, ο μεγάλος έρωτας πλησιάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καταλάγιασε τις ανάγκες και τις εμμονές σου και φρόντισε να χαλαρώσεις βρίσκοντας τις παλιές προσωπικές δραστηριότητες σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου καθώς μικροπαρεξηγήσεις και παρανοήσεις, μπορούν να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που αντιμετωπίζεις τη μοναξιά σου σαν δαίμονα, ηρέμησε λιγάκι και απόλαυσέ τη. 

ΖΥΓΟΣ ♎

Έτσι όπως έχεις διαμορφώσει το πρόγραμμα της ημέρας, δεν φαίνεται να έχεις χρόνο για ξεκούραση. Όλα τα σκέφτεσαι μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, εκτός του εαυτού σου. Μπορείς να ηρεμήσεις λίγο τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσθεσε λίγο κέφι και επίλεξε ανάλαφρες συζητήσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είναι προτιμότερο να μην παίρνεις αποφάσεις όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανησυχίας και άγχους. Όσο κι αν νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις, προτίμησε να απολαύσεις τη μέρα σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί και θέλει να σε παρασύρει μακριά από προβληματισμούς και σκέψεις. Ακολούθησέ τον τυφλά και να είσαι σίγουρη πως μόνο θα επωφεληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σπίτι και οικογένεια μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Λίγο η συμπεριφορά σου απέναντι τους το τελευταίο διάστημα, με τα τόσα τα δικά σου, λίγο οι ενοχές σου, σου δημιουργούν την ανάγκη να τους αφιερώσεις χρόνο και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Γίνε πιο τρυφερή με τον ερωτικό σύντροφό σου και γιατί όχι δείξε του τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου για την ώρα στο διαδικτυακό φλερτ -αν σε ενδιαφέρει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η τελειομανία και η εμμονή σου με τα επαγγελματικά δεν περιγράφεται, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου. Θα πρέπει να προσαρμοστείς με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου. Ευτυχώς καταφέρνεις να διατηρήσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάποιος φαίνεται να σου κλέβει το ενδιαφέρον. Μείνε προσγειωμένη και μην παρασύρεσαι σε όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Οι οικονομικές ανησυχίες και ανασφάλειες σου δεν σε αφήνουν ούτε και σήμερα να ηρεμήσεις. Προσπάθησε να κάνεις ένα delete για λίγο, ασχολήσου με πιο ευχάριστα πράγματα και να διατηρήσεις το χιούμορ σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου απαιτεί λίγη περισσότερη υπομονή. Η εξυπνάδα και ο μοναδικός τρόπος να φλερτάρεις, δεν επιτρέπει σε κανέναν να σου αντισταθεί. Παρά τις αντίξοες συνθήκες οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κάποιες περιστάσεις και εξελίξεις φαίνεται να εμποδίζουν την πρόοδο αλλά και τα σχέδιά σου. Προς το παρόν βέβαια φρόντισε να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς. Έχεις όλο το υπόλοιπο διάστημα να προβληματιστείς. Κάποια ανούσια και μικρά ψεματάκια έρχονται στην επιφάνεια και χαλούν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Είτε δικά σου, είτε δικά του προσπάθησε να τα προσπεράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να περάσεις ευχάριστα τη μέρα σου επικοινωνώντας με παλιούς φίλους. 

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου