Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε, σηκώθηκα κι έφυγα

«Δεν θέλω να χρησιμοποιώ την όποια αναγνωρισιμότητά μου για να κουνήσω το δάχτυλο»

Σε μία εξομολόγηση για ένα περιστατικό που της συνέβη χθες σε πολυκατάστημα κι έχει να κάνει με την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού που διανύουμε, προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον  του Happy Day πως στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα που πήγε με τα παιδιά της, υπήρχε απίστευτος συνωστισμός με αποτέλεσμα να σοκαριστεί από την κατάσταση που επικρατούσε και να φύγει.

«Χθες πήγα με τις κόρες μου και το γιο μου να πάρω ένα-δυο πραγματάκια, σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε. Σηκώθηκα κι έφυγα. Σε ένα μαγαζί που δεν θέλω να κατονομάσω τους έκανα παρατήρηση, λέω “αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία”. Δεν τηρήθηκαν καθόλου τα μέτρα προστασίας, οι αποστάσεις, ήταν συγχρωτισμένα άτομα σε ένα συγκεκριμένο σημείο που ήταν κοντά το ταμείο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Γενικά δε μου αρέσει να κάνω παρατηρήσεις επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιώ την όποια αναγνωρισιμότητά μου για να κουνήσω το δάχτυλο, αλλά επειδή έτυχε και είχα τα παιδιά μου τους λέω ότι “αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αν σας δει κάποιος, το πρόστιμο που θα φάτε θα είναι μεγαλύτερο από την είσπραξη που κάνετε σήμερα. Δε λέω αντιλαμβάνομαι ότι κι εσείς τα μαγαζιά επειδή κλείνετε, θέλετε να κάνετε εισπράξεις».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου