Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Σταμπουλίδης: Τη Δευτέρα δεν θα ανοίξει καμία δραστηριότητα – Τι θα γίνει με τα SMS

Καμία μετακίνηση από νομό σε νομό τα Χαριστούγεννα  

To lockdown δεν θα αρθεί στις 30 Νοεμβρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και οι ειδικοί ψάχνουν να βρουν τους καλύτερους τρόπους για επανεκκίνηση της οικονομίας, χωρίς να υπάρξει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

«Εφόσον οι ειδικοί δώσουν το σήμα και τα εργαλεία, τότε θα υπάρξει επανεκκίνηση. Οποιαδήποτε επανεκκίνηση όμως, θα γίνει κάτω από κανόνες», ξεκαθάρισε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Τη Δευτέρα δεν θα ανοίξει καμία δραστηριότητα» ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «όλοι θα προλάβουν να προετοιμαστούν».

Για τα SMS και αν αυτά θα σταματήσουν ο κ. Σταμπουλίδης ανέφερε: «Είναι εκ των προτέρων μια επιλογή περιορισμού, όμως οι περιορισμοί δε θα αρθούν όλοι, σίγουρα θα υπάρξει ένα πακέτο μέτρων. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό της Επιτροπής. Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τα επόμενα στάδια [...] Προφανώς υπάρχει προετοιμασία και πλάνο».

Ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή έκανε επιπλέον σαφές ότι δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.

«Δεν είναι λογική να τρέξουμε στη γραμμή εκκίνησης και αύριο να βρεθούμε μπροστά σε αύξηση των κρουσμάτων [...] Δεν θα κάνουμε πιο δύσκολη τη ζωή των πολιτών» είπε και παρατήρησε πως «αυτές τις μέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αγορών μέσω διαδικτύου».

Δείτε το βίντεο:

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου