Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Στο Αυτόφωρο ο Νότης Σφακιανάκης – Κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος

Ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να ζητήσει και προθεσμία από το δικαστήριο

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος συνελήφθη σε μπλόκο της αστυνομίας όταν στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση και τον παρέπεμψε σε δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ωστόσο, ο Νότης Σφακιανάκης αναμένεται να ζητήσει και προθεσμία από το δικαστήριο καθώς ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε δικαστήριο στην επαρχία.

Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, έχει ήδη δώσει το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής του τραγουδιστή λέγοντας πως  «η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.».

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου