Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Το click away φεύγει, το click in shop έρχεται – Πώς θα λειτουργεί

Πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο - Στις 11 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Με συγκεκριμένο τρόπο αναμένεται να ανοίξει το λιανεμπόριο από τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του νέου έτους θα γίνουν συζητήσεις με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και για το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Κυβερνητικά στελέχη επαναλαμβάνουν ότι αν η εικόνα της πανδημίας έχει πτωτική πορεία,  θα χαλαρώσουν κάποια μέτρα.

Για το λόγο αυτό το υπουργείο Ανάπτυξης επεξεργάζεται έναν νέο μοντέλο αγορών (click in shop) για να διευκολύνουν τους καταναλωτές, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Τι είναι το click in shop και πώς θα λειτουργεί - Ψώνια με δοκιμή στο κατάστημα

Η εποχή του click away και η παραλαβή των προϊόντων στην πόρτα των καταστημάτων φαίνεται πως θα δώσει τη θέση της στα ραντεβού και την επίσκεψη των καταναλωτών μέσα στα καταστήματα (click in shop).

Με το click in shop οι καταναλωτές θα μπορούν να πηγαίνουν στα καταστήματα με προγραμματισμένο ραντεβού και να δοκιμάζουν τα προϊόντα. Αυτό που επεξεργάζονται είναι εάν θα εξυπηρετείται ένας μόνο πελάτης μέσα στο κατάστημα ή θα επιτραπεί ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πελατών, ο αριθμός των οποίων θα καθορίζεται βάσει των τετραγωνικών του καταστήματος.

Στόχος πάντως είναι το άνοιγμα των καταστημάτων να μην απέχει πολύ από τις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκινούν στις 11 Ιανουαρίου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου