Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Delivery κοκαΐνης σε Κολωνάκι και Βόρεια Προάστια: «Χρυσό» πελατολόγιο με τραγουδιστές και αθλητές


Η απίστευτη πατέντα στο αυτοκίνητο για να κρύβουν το εμπόρευμα 

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη, σε βίλες και διαμερίσματα της Εκάλης, της Κηφισιάς, του Κολωνακίου, του Ψυχικού και της Βούλας έκανε η Αστυνομία.

Η συγκεκριμένη σπείρα μάλιστα είχε «χρυσό» πελατολόγιο καθώς στην ατζέντα τους υπάρχουν ονόματα τραγουδιστών, αθλητών, επιχειρηματιών, δικηγόρων και πολλών άλλων.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της την ατζέντα άρα και ονόματα κει διευθύνσεις όσων προμηθεύονταν ναρκωτικά από την εν λόγω συμμορία.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη του κυκλώματος. Τα κέρδη της οργάνωσης υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 75.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Mega το μεσημέρι της Πέμπτης, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον 260 άτομα και ερευνώνται ακόμα 500.

Η σπείρα μάλιστα φρόντιζε να παραδίδει τα ναρκωτικά κατ’ οίκον ενώ είχαν προχωρήσει στη δημιουργία ειδικής κρύπτης εντός του αυτοκινήτου ώστε να κρύβουν τα ναρκωτικά και να μην γίνονται αντιληπτά από την Αστυνομία.

Η εφευρετική σπείρα είχε κάνει την εξής πατέντα στο αυτοκίνητο. Αρχικά, άναβαν τα μπροστινά φώτα του αυτοκινήτου, τα πίσω φώτα της ομίχλης και με το ειδικό μπουτόν βάζοντας δεξιά, εκεί που είναι τα κουμπιά της ασφάλειας, ενεργοποιούνταν η κρύπτη που ήταν ακριβώς κάτω από τα κουμπιά αυτά.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου