Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον πρώην πυγμάχο στο Περιστέρι

Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην επίθεση

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του ανακριτή οι δυο κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση σε βάρος 32χρονου πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής, έξω από μάνδρα αυτοκινήτων, στο Περιστέρι

Ο κατηγορούμενους γιος εφοπλιστή, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι… αγάπης, αλλά και ο συγκατηγορούμενος του στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην επίθεση, υπογραμμίζοντας πως δεν γνωρίζουν το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν την κατάθεση του πρώην πυγμάχου, ο οποίος δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο τους τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του. Μάλιστα, ο γιος του εφοπλιστή φέρεται να εξήγησε ότι βρέθηκε στη μάντρα στο Περιστέρι, γιατί ήθελε να ανταλλάξει το όχημά του με ένα άλλο.

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Επιπλέον, στον γιο του εφοπλιστή ορίστηκε εγγύηση 10.000 ευρώ ενώ ο συγκατηγορούμενος του πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ.

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου